неділю, 14 вересня 2014 р.

Шосейні перегони "Київська Сотка", 7-е вересня 2014р.

Минулої неділі в Києві проходили шосейні змагання "Київська Сотка". На старт 100км кола вийшли більше ніж 600 учасників в двох заліках - шосе та МТБ.

Фастів був представлений чотирма учасниками:
  •     Нікіта Маруняк, шосе, 45 місце, 02:30:39
  •     Андрій Скурський, шосе, 63 місце, 02:37:00 (на жаль в Андрія не спрацював RFID номер на фініші і він відсутній у протоколі)
  •     Сергій Чередніченко, МТБ, 21 місце, 02:51:01 
  •     Ігор Бондарь, МТБ, 36 місце, 03:01:35
Повний протокол: https://athletic-events.com/events/84/results
Офіційний сайт змагань: http://velo100ka.kiev.ua/

 

Фотографи: Ярослав Боголей, Катерина Лєрова.

Мій звіт далі...
Сьогодні я двічі народився. Перший раз приймав участь у групових шосейних змаганнях. Емоцій купа. Особливо вважаючи, що мені двічі вдалось уникнути завалу. Обидва рази я був крайнім з права. Той хруск я буду пам'ятати все життя. Шкода хлопців. Не задля того вони вийшли на старт. Шкода, що серед нас були учасники с розладженими перемикачами, в навушниках, поганими фляготримачами які працюють лише до першої ями і таке інше. Хоча я теж молодець - ніколи до цього не їздив у групі.

Старт дали вчасно. Група почала рух спокійно, дала змогу всім зібратися. По Києву та Житомирській трасі їхали 40+ на годину не докладаючи зусиль. Я навіть почав нудьгувати та жалівся Фокусу - ну коли ж ми нарешті поїдемо? 

На 40ій хвилині під час другого завалу мені довелося зупинитися та стрибати через постраждалих. Група очікувано встигла від'їхати. Почав наздоганяти. Повний газ. Зачепився за хвіст. Відпочив та вирішив трошки підкріпитись, дістав з кишені гель, п'ю воду. Аж тут з/д міст - трошки вгору, трошки вниз. Голова поїхала, а хвіст розсипався. Закінчив свій обід та розпочав операцію "наздожени", частина друга.

Іду на всі гроші. По дорозі збираю людей з десять. Серед них і дівчата - Крісті та Нуна. Група все ще не далеко. Прошу всіх трошки потерпіти та таки дістати групу. Відпрацьовую декілька змін, а мене ніхто не може підтримати, навіть дівчата :), вони втомлені після вчорашнього крос-кантрі. 

Врешті решт, коли ми вже втратили групу з поля зору, в моїй компанії знайшовся ще один локомотив - Сергій і ми на пару з ним поїхали вперед не втрачаючи віри наздогнати.

Чесно відпрацювали вдвох більшу частину дистанції і фінішували з часом 02:30:39, програвши основній групі 9 хвилин та випередивши нещодавніх компаньйонів на 2 хвилини.

Шкода, що ми прогавили шанс відчути ось такий фініш:
http://youtu.be/VJvhkPIjq6E
проте ми не нудьгували як було на початку гонки, попотіли вдосталь :)

Дякую організаторам за свято. Хочу ще. Хоч я перші два дні після гонки був під впливом побачених завалів, зараз - знову готовий вийти на старт.

Нікіта.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.