понеділок, 4 листопада 2013 р.

Подарок Дому Святого Мартина

С 2005 года, в нашем городе, при парафии Дома Воздвижения Святого Хреста (Костел), работает отличный социальный проект - Дом Святого Мартина (http://dimmartina.com/)
Дім св. Мартіна де Поррес було створено у 2005 р. в Фастові (Київська обл.). Це осередок для соціально незахищених дітей та дітей вулиць. Також Дім займається кухнею для бідних. Від початку функціонування Дому постійною опікою було оточено понад 250 дітей з дисфункційних родин, а також тих, хто мешкає на вулиці, вокзалі. Цього року під опікою Дому перебуває 29 дітей. Вони отримують допомогу в освіті та вихованні, а також мають змогу відчути затишок та родинну атмосферу. Осередок надає різноманітну допомогу понад 400 дітям з багатодітних родин (психологічна, юридична, соціальна та медична допомога в разі потреби).
Дім також підтримує вагітних жінок, самотніх матерів, у тому числі й неповнолітніх та тих, що часто стають жертвами насилля в родині.
У період Різдвяних та Великодніх свят волонтери готують понад 50 харчових наборів для бездомних та близько 70 наборів продуктів для найбідніших родин. У 2012 році було роздано 4800 обідів для осіб похилого віку, соціально незахищених та тих, хто живе в крайній бідності.
В прошлые выходные домик праздновал свои именины и я от лица нашего проекта подарил детям два велосипеда. Так как средний возраст детей составляет 3-4 года, то идеальным выбором стали беспедальные велосипеды (беговелы) которые позволяют ребенку научиться держать равновесие без подстраховочных задних колес.
Надеюсь, что благодаря этому подарку в будущем станет на одного велолюбителя больше :)
Огромное спасибо компании ВелоКиев (www.velokiev.com) и магазину Новая Земля за помощь и содействие в приобретении подарков.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.